SEO Tekstschrijver & redacteur

SEO-teksten zijn een must voor ieder goed bezochte website. Het is een goede manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen en om te zetten naar sales. 

Waarom wil je SEO-proof blogartikelen op je website? Met het schrijven van SEO-proof artikelen en pagina’s vergroot je jouw kans om gevonden te worden op Google. 

Dat wil jij natuurlijk ook!

Waarom kies je voor mij als tekstschrijver?

  • Je hebt geen verstand van SEO.
  • Je hebt geen tijd om blogs te schrijven.
  • Je teksten zijn saai en leiden tot geen enkele verkoop.

Ik begrijp je helemaal!

Iedereen heeft zijn eigen specialisme en dat is maar goed ook.

Met meerdere jaren ervaring in het schrijven van kwalitatief goede SEO-blogartikelen voor zowel Homemade Adventures als andere bedrijven help ik jouw graag verder groeien!

SEO tekstenschrijven
Hoe ga ik te werk?

Ik begin met jou het hemd van het lijf te vragen! Ik wil precies weten wat je doelen zijn, wie is je doelgroep en wat wil je vertellen. Ik wil alles weten wat je me maar kunt vertellen. Hierdoor kan ik de teksten op een zo natuurlijke manier schrijven

Daarna ga ik aan de slag met een SEO-analyse. Ik ga op zoek naar de juiste zoekwoorden zodat jouw website gevonden gaat worden op Google.

De SEO-analyse is klaar, dan is het voor mij tijd om de teksten te schrijven. Samen kijken we de teksten na en jij krijgt de tijd om feedback te geven.

Loopt er ergens iets niet zoals jij het zou zeggen? Ik pas het voor je aan. 

  • Ben jij klaar om gevonden te worden op Google!
  • Wil je jouw sales vergroten!
  • Wil jij meer mensen bereiken met jouw teksten!
  • Zie jij het helemaal zitten en wil je graag met mij samenwerken?
  • Heb je nog vragen?

Stuur dan een bericht naar info@homemadeadventures.nl of vul het contactformulier in.

SEO tekstschrijver
Redacteur

Naast SEO-teksten, schrijf ik ook graag voor magazines, zowel op papier als voor online magazines. Ik ga graag op zoek naar de nieuwste en meest inspirerende verhalen van dit moment. Ik schrijf veel over reizen, duurzaamheid en lifestyle. Maar sta altijd open voor nieuwe onderwerpen. 

Tarieven
Blog schrijven

Het schrijven van pakkende content kan soms erg complex zijn. Soms zijn artikelen met veel woorden beter om gevonden te worden, terwijl de keer daarna een kort artikel ook prima kan ranken. 

Iedere opdracht is anders qua omvang en complexiteit. Daarom maak ik graag een passende offerte voor je. 

Om je toch een indicatie van mijn tarieven te geven. Zie je hieronder mijn basis tarief. Dit tarief is exclusief 21% BTW.

Schrijven en redigeren € 75,- per uur. 

De reiskosten zijn altijd in overleg. Voor terugkerende opdrachten of grote projecten zijn speciale projectprijzen mogelijk.

 

Wil jij graag samenwerken? Mail naar Info@homemadeadventures.nl

Wat andere zeggen
Deze bedrijven gingen je voor
thegreenlist

Voor The Greenlist ben ik de duurzame reisexpert. Ik ga op onderzoek uit en informeer de lezers hoe ze hun reizen nog duurzamer kunnen maken. Een beetje zoals op Homemade Adventures maar toch heel anders. 

 

beverklant

Voor de Bever blog schrijf ik artikelen over outdoormaterialen, reizen en onderhoud van jouw outdoor spullen. Zie hieronder één van de artikelen voor Bever.nl.