Wandelen in het Mullerthal

Dit was mijn 2021

2021 is voorbij gevlogen! Het was een jaar met ups en downs, ik heb mezelf heel ellendig gevoeld, ben in het diepe gesprongen en heb veel genoten. Wat ik allemaal heb gedaan deel ik vandaag met je.

Het begin van 2021

2021 begon een beetje down, ik had een kantoorbaan die ik al een tijdje niet meer leuk vond, in plaats van dat mijn baan me energie opleverde kosten het me heel veel energie waardoor ik ook geen fut had om andere dingen meer te doen, mijn blog bleef links liggen en ik ging ook niet veel meer op pad. Daarnaast kwam ook nog eens dat ik niet wist wat ik dan wel wilde. Maar twee dingen zorgde ervoor dat ik langzaam aan besefte wat ik wel ging doen. Ik las het boek work hard travel harder.

Daarnaast werd ik door een vriendin getagd in een vacature voor fotografie assistent voor fotograaf die bezig is met het maken van een fotografie boek en netflix docu reeks. Na een aantal gesprekken zag ik het super positief in en had ik heel veel zin in deze job, 8 maanden lang betaald de wereld rondreizen, hard werken en veel ontdekken. Ik had er zin in! Maar helaas, ik viel als een van de laatste sollicitanten af. Ik ben denk ik nog nooit zo teleurgesteld geweest in een sollicitatie die niet door ging. Deze gebeurtenis was voor mij wel mijn eyeopener dat het tijd was om mijn baan op te zeggen. Wat ging ik dan doen? Geen idee! Sowieso 2 maanden vrij nemen in de zomer en dan zien we weer wel was het idee.

Uiteindelijk heb ik 1 maand vrij gehad en ben ik daarna part-time bij de Bever gaan werken. Ik vind het echt super leuk om met al die enthousiaste reizigers in contact te komen.

Roadtrip Albanië

Persoonlijk reisadviseur

Naast mijn baan bij de Bever heb ik mijn reisblog uitgebreid en ben ik als persoonlijk reisadvies aan de slag gegaan. Ik vind het echt super leuk om het internet af te struinen naar de leukste plekjes op aarde en om jou deze plekjes te laten ervaren. Deze bestemmingen, tips en reisroutes bundel in dan in een persoonlijke reisgids. Wil je meer weten mail dan even naar info@homemadeadventures.nl.

Samenwonen

In mei zijn Jeroen en ik gaan samenwonen in Rotterdam. Wat is dit heerlijk zeg! Niet meer alleen thuiskomen na het werk, niet meer alleen eten en gewoon lekker veel samen zijn. Voor de mensen die mij al langer kennen weten dus ook dat ik Brabant heb verlaten. Soms kan dit best lastig zijn, ik bedoel worstenbroodjes en eierkoeken zijn hier niet overal te koop ;-p. Grapje! Naast de eierkoeken en worstenbroodjes bevalt het me hier prima.

Kerstmarkt Düsseldorf

Reizen

Ondanks Corona heb ik toch nog 8 tripjes kunnen maken. Ik maakte een aantal tripjes in Nederland. Ik ging onder andere naar Haarlem, Texel, Lemele en Leeuwarden. Dit jaar ging ik ook een aantal keren naar het buitenland. We gingen wandelen in het Mullerthal, naar de kerstmarkt in Düsseldorf, citytrip naar Stuttgart, en een roadtrip door Slovenië en Kroatië.

Persoonlijke ontwikkeling

In 2021 besteedde ik veel meer tijd dan eerder aan persoonlijke ontwikkelingen. Ik volgde cursussen, luisterde naar inspirerende podcasts, volgde een paar cursussen en sloot mezelf aan bij een mastermind met like minded mensen.

SEO-cursus

Ik volgde een super uitgebreide SEO-cursus waarbij ik leerde om de vindbaarheid van mijn blog te vergroten. Dat is gelukt, het bezoekersaantal van mijn blog is verhoogd en de bezoekers aantallen zijn constanter.

Klimaatgesprekken

Ik ben nu nog druk bezig met de workshopreeks van klimaatgesprekken. Met een groep enthousiaste groene mensen en twee coaches neem je iedere week weer een duurzaam onderwerp onder handen. Heel leuk om andermans ideeen maar ook struggles te horen.

Boeken

Om meer te leren last ik verschillende boeken.

Gratis groene paklijst

DIT WIL JE!

In mijn gratis groene paklijst boordevol handige duurzame inpaktips, leer je hoe je op een duurzame manier jouw backpack inpakt.  

Deze artikelen vind je misschien ook wel leuk

2 reacties

  1. Wauw Amy, top om te lezen dat je zo hard aan alles hebt gewerkt en dat het zo goed heeft uitgepakt voor je! Op een reislustig 2022!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *