Boekentip Perron Europa

Boekentip: Perron Europa

Treinreizen wordt steeds populairder, niet alleen omdat het duurzaam is maar ook gewoon omdat het super leuk is. Helaas is het plannen van een treinreis nog altijd niet heel makkelijk. Er zijn steeds meer grote steden in Europa waar je redelijk eenvoudig met de trein naartoe kunt. Maar met de trein de bergen in of met de trein naar de kust? Dat is toch echt een stuk lastiger. In het boek Perron Europa vind je volop inspiratie om mooie treinreizen te maken zonder dat je naar een bekende grote stad reist. 

Reisboek: Perron Europa

Wist je dat je in heel Europa meer dan tienduizenden kilometers aan spoorlijnen liggen? Zolang je de tijd neemt kun je met de trein in alle uithoeken van Europa komen. Bart Giepmans en Bonita van Lier die samen ongeveer dertig jaar per trein dwars door Europa reizen hebben al hun ervaringen, samen met het team van hun website railtripping.com, dit prachtige boek vol treinreis inspiratie geschreven. Het fijne aan dit boek is dat het geschreven is voor reizigers die in Nederland of België vertrekken. Zo hoef je niet al te moeilijk te doen om bij het beginperron te komen. 

Perron Europa

Waarom Perron Europa?

Je wilt het boek Perron Europa gelezen hebben omdat er supertoffe reizen in staan. Treinreizen weg van de massa die jou zo de natuur in brengen. In het boek vind je 51 inspirerende treinroutes dwars door Europa, van bestemmingen relatief dichtbij tot bestemmingen aan het eind van Europa. De ene dag stap je in een oud boemeltreintje naar het meest afgelegen punt in Schotland. Het volgende moment stap je in een intercity naar de grote stad. Niks is teveel in dit boek. Naast al deze inspirerende bestemmingen vind je per treinreis ook tips met welke treinen je wilt reizen en andere handige weetjes. Ik kan van deze review wel een super lang artikel maken maar het is gewoon veel beter als je dit boek zelf gaat lezen. 


Ben jij ook benieuwd naar Perron Europa? Hier kun je dit inspirerende boek bestellen.

Dit artikel bevat een samenwerking en / of affiliate links: Wil je hier meer over weten, kijk dan bij de privacy verklaring.

Amy - Homemade Adventures

Amy - Homemade Adventures

Oprichter van Homemade Adventures, het platform voor groener, bewuster en duurzamer reizen. Samen met mijn vriend proberen we onze reizen steeds duurzamer te maken. Onze groene zoektocht kun je ook volgen op Instagram @homemadeadventures.nl
Gratis groene paklijst

DIT WIL JE!

In mijn gratis groene paklijst boordevol handige duurzame inpaktips, leer je hoe je op een duurzame manier jouw backpack inpakt.  

Deze artikelen vind je misschien ook wel leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Home Made Adventures

Hey jij! Ik ben Amy een grote reisverslaafde, als ik een keertje niet aan het reizen ben, dan praat of lees ik het liefst heel de dag over de leukste bestemmingen. Door iedere keer weer een kleine aanpassing te maken reis ik steeds een stukje duurzamer.

Vind jouw inspiratie
Dit wil je!

DIT WIL JE!

In mijn gratis groene paklijst boordevol handige duurzame inpaktips, leer je hoe je op een duurzame manier jouw backpack inpakt.

Vind jouw treinticket
Mijn favorieten
vakantie huisjes
Ontdek
Reisproducten