Reisblog home made adventures
reispodcasts

De 7 leukste reispodcasts boordevol reisinspiratie

Zit je komende vakantie uren in de auto of in de trein? Of moet je nog even wachten tot je weer op vakantie kan? Met deze 7 reispodcasts krijg jij jouw portie reisinspiratie en heb je uren luisterplezier tijdens die lange treinreis.

1. De koffer in met 3 op reis

In de podcast de koffer in met 3 op reis nemen Nienke de la Rive Box, Chris Zegers en de 3 op reis crew je mee op hun avonturen. Je hoort verhalen van achter de schermen, hoort verhalen van wanneer het allemaal net niet als gepland gaat en komt erachter hoe ze bijzondere mensen ontmoeten. Ik vind het het leukste om eerst de aflevering te kijken en daarna de bijbehorende podcast aflevering te luisteren. Dan weet je precies over welk moment er gesproken wordt.

2. Aap noot reisverhalen

Vind jij reizen spannend of ben jij bang dat er iets mis kan gaan tijdens het reizen? Luister dan eens naar de podcast Aap noot reisverhalen. In deze podcast praat Renee samen met haar gast over avontuurlijke momenten tijdens hun reizen die niet allemaal zijn gegaan zoals gepland. In deze podcast kom je erachter dat dingen soms fout kunnen gaan maar dat dat je zeker niet mag stoppen van het maken van de mooiste reizen.

3. Columbus travel podcast

In de Columbus travel podcast nemen de schrijvers en fotograven van Colum travel je mee op hun reizen, ze nemen je mee op hun reizen weg van de massa’s. Luister naar deze inspirerende reizen en kom in de stemming voor jouw volgende vakantie.

4. De goede reispodcast

De goede reispodcast is een samenwerking tussen BNR en Columbus waarin verschillende reisonderwerpen aanbod komen. De presentatie word gedaan door Geer Jan Hahn en samen met zijn gasten bespreekt hij iedere aflevering weer een interessant onderwerp.

5. Zero to travel podcast

In de Zero to travel podcast praat Jason Moore samen met zijn gasten over de avontuurlijkste reizen die ze gemaakt hebben. Je krijgt de beste reistips en na het luisteren van deze podcast pak je het liefst zelf je backpack in om zo snel mogelijk te vertrekken. Ondertussen staan er al ruim veel meer dan 100 afleveringen online die allemaal minimaal 1 uur duren dus je hebt aan deze podcast wel een paar dagen luisterplezier.

Reispodcasts

6. Reisgenoten podcast

In de Reisgenoten podcast praten Niels de Jager en Daisy Scholte over de leukste bestemmingen, de avontuurlijkste reizen en krijg je de beste reistips.

7. Podcast voor avontuurlijke vrouwen

In de avontuurlijke vrouwen podcast praat Antoinette iedere aflevering samen met een andere avontuurlijke vrouw over het avontuur dat zij beleven. Deze podcast is een absolute aanrader als je zelf op zoek bent naar een avontuurlijker leven.

Na het luisteren van deze reispodcasts zit jij boordevol reisinspiratie en kun je niet meer wachten tot je jouw backpack weer kunt inpakken. Wees gewaarschuwd! ;-p. Ken jij nog een leuke reispodcast die zeker aan dit lijstje toegevoegd kan worden laat het dan zeker eventjes weten.

Op zoek naar meer vermaak voor tijdens jouw vakantie? Lees dan eens dit artikel met de 21 leukste reisspellen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Deze artikelen vind je misschien ook wel leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Home Made Adventures

Hey jij! Ik ben Amy een grote reisverslaafde, als ik een keertje niet aan het reizen ben, dan praat of lees ik het liefst heel de dag over de leukste bestemmingen. Door iedere keer weer een kleine aanpassing te maken reis ik steeds een stukje duurzamer.

Vind jouw inspiratie
Mijn favorieten
vakantie huisjes
Ontdek
instagram