over mij

Hoi reiziger!

Hey, ik ben de avonturier achter Homemade Adventures. Ik ben een fanatieke reiziger die graag de unieke plekjes van deze aardbol wilt verkennen.

Mijn passie voor reizen is er al zolang ik mezelf kan herinneren. Ik droomde er altijd van om na mijn studie een rondreis door Australië te maken.

Dat is nooit gebeurd! Maar niet getreurd, die reizen na mijn studie zijn er gekomen. Sterker nog, al tijdens mijn studie heb ik mijn spullen gepakt om op avontuur te gaan. Een uitwisseling in China, een stage in Maleisië, een tweede reis naar China om de taal te leren. Beetje gekke volgorde, maar waarom ook niet. ;-p

Tussen al deze keren verhuizen heb ik ook nog eens te gekke reizen gemaakt, iets waar ik niet meer mee gestopt ben.  

Zowel tijdens het reizen als in het dagelijks leven word ik regelmatig geconfronteerd met al het afval wat op die mooie plekjes rondzwerft.

Maar ook op het moment dat ik bovenop een gletsjer in IJsland stond en dat daar werd verteld hoe veel deze per jaar smelt. Als je dan een uur later weer bij de auto staat en indenkt dat op die plek vroeger ook alleen maar ijs was. Dan word je even met je neus op de feiten gedrukt.

Als we willen blijven reizen, als we deze unieke plekjes willen behouden zullen we daar met z’n alle iets aan moeten doen. Ik probeer zoveel mogelijk mijn levensstijl aan te passen en op een groenere manier te reizen. 

Mijn doel: iedereen inspireren om een stukje bewuster op reis te gaan!

Ik wens je veel leesplezier, en laat vooral even een berichtje achter via de socials. Ik leer je graag kennen.

Liefs, Amy

Contact Home Made Adventures
random feitjes
  • Tijdens een vakantie naar Zeeland heeft een zeehond mijn waterschoen gestolen. ⁠Althans dat leugentje om bestwil van mijn ouders heb ik jaren lang geloofd.
  • Het lekkerste eten ter wereld vind je in China. Wel in het echte China, niet bij de lokale Chinees om de hoek. Dat vind ik echt niet lekker. Voordat ik in China ging wonen zag ik dan ook erg op tegen het eten. Gelukkig viel het allemaal wel mee. 
  • Tijdens het reizen ben ik een grote kluns, ik heb tijdens mijn vakanties en reizen al meer ziekenhuizen gezien dan ik ooit in Nederland heb gezien. 
  • Mijn grote droom: Samen met Jeroen een lange reis maken.
Samenwerken Home Made Adventures
Dit zijn mijn favoriete blogposts
Wil je samenwerken?

Wil je graag samenwerken, ben jij fan van duurzaam reizen en wil je hier samen meer aandacht aan besteden? Kijk dan snel voor de opties voor een duurzame samenwerking.