Help jij mee mijn groene reisblog te laten groeien?

Leuk dat je op Homemade Adventures bent. Dat houdt waarschijnlijk in dat je net als mij een groen hart hebt. Ik vind het heerlijk om groene reizen te maken en daarover te schrijven.

Ik vind het helemaal leuk als je een berichtje stuurt naar info@homemadeadventures.nl en laat weten wat je van mijn website vind, of wellicht heb je een tip gelezen waar je iets aan hebt gehad. Of juist helemaal andersom, mis je nog een onderwerp? Laat het me weten en ik ga ermee aan de slag. 

Homemade Adventures is een beetje een uit de hand gelopen hobby waar ik ondertussen heel wat uren in stop. Een blog die ik graag wil laten groeien om meer mensen te inspireren om groener en duurzamer te gaan reizen.

Helaas kost het hebben en onderhouden van een website niet alleen tijd maar ook geld. Daar kun jij mij mee helpen. Ik ga je niet om geld vragen hoor, dus blijf nog even lekker verder lezen.

Hieronder vind je een aantal banners van webshops en booking sites met affiliate links zoals ze dat noemen. Als jij via een van deze banners iets koopt of een ticket/accommodatie boekt, krijg ik daar een kleine commissie over zonder dat het jou iets extra kost. 

Door deze commissies kan ik mijn website onderhouden en uitbereiden en ben ik jou eeuwig dankbaar. 

Laten we ons samen inzetten voor een groenere wereld!

p.s. Dit wil ik nog wel heel graag met je delen. Ga nou niet als een malle kopen om deze website te steunen. Koop alleen als je daadwerkelijk iets nodig hebt en kijk eerst of je het product kunt lenen of tweedehands kan kopen. Een duurzame wereld en minder verbruiken staat nog steeds voorop. 

SEO tekstschrijver
Reizen
FlixBus
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars
uitjes
Overnachten
Winkelen
Vakantie
Groepsrondreizen Sawadee
Ga in je tussenjaar naar het buitenland!

Deze pagina bevat een samenwerking en / of affiliate links: Wil je hier meer over weten, kijk dan bij de privacy verklaring.