Een groene mindset, ook op reis

Een groene mindset ook op reis

Vind jij het lastig om duurzame keuzes te maken zonder in te leveren op je reisplezier? Heb jij altijd stress als je een duurzame keuze maakt, omdat je daardoor niet alles kan zien wat je eigenlijk wilt? Of ervaar je nog steeds vliegschaamte, maar houdt de langere reistijd je tegen om te kiezen voor de trein? 

Ik ook! En heel veel andere groene reizigers ook! Daarom heb ik niet alleen mijn kennis en ervaringen in dit boek gedeeld maar ook die van andere fanatieke reizigers. Lees tegen welke struggles wij aanlopen en hoe we hiermee omgaan.

Nu voor slechts  €6,00 in plaats van €12,95

Na aankoop ontvang je de link naar het e-book, je kunt het e-book op je mobiel, tablet en laptop lezen. Omdat het een digitaal bestand is, is het e-book niet te retourneren.

Dit ga je lezen!

-> Persoonlijke ervaringen en tips, hoe ga ik om met FOMO, waarom heb ik besloten veel minder te vliegen en hoe ik het ervaar om weer meer in Europa te blijven.

-> Tips om jouw mindset te veranderen in een duurzame mindset op reis.

-> Verhalen, ervaringen en tips van andere duurzame reizigers. Lees hoe Reisleidster Maartje stopt met haar baan om niet meer te vliegen, hoe Bart Giepmans bijna altijd met de trein reist en waarom Zoë Agasi en Olivier van Herck nog langzamer willen reizen. Daarnaast vertellen Mirjam Hart en Zoë van Liere hoe zij omgaan met FOMO en de keuze hebben gemaakt om veel minder te vliegen.

Inhoudsopgave een groene mindset
Voorwoord een groene mindset
Een groene mindset ook op reis (2)
Waarom een groene mindset, ook op reis?

Dit e-book is een unieke bron van inspiratie en geeft zelfvertrouwen aan iedereen die van reizen houdt en tegelijkertijd het milieu wil respecteren. ‘Een groene mindset, ook op reis’ laat zien dat duurzaamheid en plezier hand in hand kunnen gaan en dat jouw reizen alleen maar mooier worden met een groene mindset.

Na het lezen van dit e-book maak jij beretrots een duurzame vakantie en maakt het jou helemaal niets uit dat je niet naar de andere kant van de wereld vliegt. Jij gaat namelijk voor de volledige lokale ervaring en niet voor het afstrepen van zoveel mogelijk highlights.

Dit zeggen anderen
Ivonne
Ivonne
Lees verder
Ik vond het leuk en makkelijk te lezen. En zoals gezegd, de interviews geven toegevoegde waarde met concrete tips, handvatten, missers etc. Daar zijn mensen die duurzamer willen reizen ook naar op zoek. En ook belangrijk, het hoeft niet meteen perfect te gebeuren, kleine stappen nemen. Dat is denk ik waar mensen ook tegenaan lopen; alles in 1x goed willen doen. Hoeft niet, kleine stappen en gaat het een keer mis, dan gewoon opnieuw. Dat is denk ik ook een goede boodschap.
Wie wil dit e-book lezen?

‘Een groene mindset, ook op reis’ is voor jou als duurzame reizigers als je het lastig vindt om duurzame keuzes te maken zonder in te leveren op reisplezier. 

Maak jij je zorgen over de impact van jouw reizen op het milieu? Worstel je steeds vaker met schuldgevoelens en vliegschaamte? Heb jij het gevoel dat je vakantieplezier moet opofferen?

Samenwerken duurzame reisblog
Veelgestelde vragen

Voor wie is het e-book?

Dit e-book is voor alle reizigers die graag duurzamer willen reizen maar dit nog lastig vinden omdat ze last hebben van FOMO, vliegschaamte of erg gehaast reizen.

Staan er foto’s in het e-book?

Jazeker, het e-book staat boordevol inspirerende foto’s.

Kan ik het e-book ook in papieren variant kopen?

Nee, helaas. Voor nu is dit e-book alleen een digitaal product. Wie weet verandert dat in de toekomst. Wel kan je hem natuurlijk uitprinten, als je dat fijner vindt lezen.

Op welke apparaten kan ik het e-book lezen?

Het e-book kun je op de tablet, je telefoon en een laptop lezen. Na aankoop wordt het e-book in pdf-bestand naar je mail gestuurd.

Kan ik het e-book retourneren?

Nee, dit is een digitaal product en kan daarom niet geretourneerd worden.

Tot wanneer geldt de actieprijs?

Als er een actie gaande is, staat de datum altijd duidelijk vermeld. 

Leer ik nog iets nieuws t.o.v. je blog?

Ja, op mijn blog lees je vooral veel praktische tips om duurzamer te reizen en vind je veel groene reisinspiratie. In dit e-book ga ik in op een duurzame mindset.

Klaar om de wereld te ontdekken met een groene mindset?