Duurzame reiscadeaus

De 16 leukste reiscadeaus voor de duurzame reiziger

Buiten word het weer kouder, de dagen worden korter en de nachten worden weer langer. Dat houd in dat voor we het weten de feestdagen weer voor de deur staan. Maar wat geven we een reiziger cadeau? Ik heb een lijstje gemaakt met de leukste reiscadeaus voor de duurzame reiziger.

Waar maak je een reiziger nu echt blij mee? Een leuk cadeau voor op reis dat van goede kwaliteit is zodat het jaren mee op reis kan. Naast kwaliteit willen we natuurlijk ook alleen nog maar cadeaus geven die duurzaam zijn. Een cadeau waar wellicht vele mooie herinneringen mee gemaakt kunnen worden.

Ik heb een leuke lijst gemaakt met reiscadeaus onder de € 50,00.

De leukste reiscadeaus

1. Bucketlist boek voor op reis

Het bucketlist boek voor op reis staat vol met 250 leuke, gekke en originele ideeën voor dingen die je op reis kunt doen. Leuk om cadeau te geven aan iemand die graag op reis gaat. Dit boek kost € 12,99 en is hier te koop.

2. Boek Duurzaam reizen

Het boek duurzaam reizen van Zoë van Liere staat boordevol tips om duurzamer te reizen. Naast al deze tips vind je toffe bestemmingen over de hele wereld om naar toe te reizen. Het boek kost € 21,99

3. Lonely planet – 80 Duurzame reizen

Met de winter op komst is er natuurlijk niks lekkerders dan lekker onder een dekentje op de bank ploffen en inspiratie opdoen voor je volgende reis. Voor € 22,99 heb je Het boek Lonely planet – 80 duurzame reizen zit boordevol met reisinspiratie voor bestemmingen binnen Europa.

4. Koffie to go beker

Een lekkere kop koffie tijdens die lange bus of treinrit gaat er bij de meeste reizigers wel in. Een koffie to beker is dan onmisbaar.

5. Reisspellen

Voor extra gezelligheid tijdens het reizen. Een ijsbreker in je nieuwe hostel of gewoon omdat je spelletjes verslaafd bent. Leuke kleine spellen mogen niet ontbreken in de backpack van een reiziger. Ik schreef eerder al een artikel over de leukste reisspellen. Hier zit voor iedere reiziger een leuk spel tussen.

Duurzame reiscadeaus

6. Herbruikbaar reisbestek

Tijdens het reizen zul je vaak wegwerp bestek krijgen, niets is er natuurlijk beter dan je dan je eigen bestek voor de dag kunt halen. Met dit setje licht gewicht bestek zit je altijd goed. Nu te koop voor € 21,95.

7. Pakket met buitenlandse biertjes

Ken je iemand die bijna op reis gaat, geef hem dan een leuk pakket met biertjes van zijn bestemming, Dan kan hij, of wellicht jullie samen alvast in de sferen van zijn reis komen.

8. Reishangmat

Hoe heerlijk is het om na een leuk dagje sightseeing je hangmat op te hangen en te genieten van het mooie weer en een schitterende zonsondergang? Hier koop je voor € 35,95 een leuke hangmat.

9. Ebook – Zo plan je een wereldreis

Een cadeau kopen voor iemand die op wereldreis gaat? Geef dan dit E-book cadeau. Na het lezen van dit boek weet hij precies hoe hij een wereldreis kan voorbereiden.

10. Opvouwbare tas

Tijdens het reizen wil je natuurlijk het gebruik van plastic tasjes verminderen. Hoe fijn is het dan om een klein opvouwbaar tasje bij te hebben

11. Wandelsokken

Iedere reiziger heeft natuurlijk minimaal een goed paar wandelsokken in zijn backpack zitten. Deze koop je dat ook het beste hier.

12. Toilettas

Alle duurzame toiletartikelen van een fervente backpacker moeten natuurlijk ergens in meegenomen worden. Doe dat in deze mooie, lichtgewicht toilettas. Een echte must aan een toilettas vind ik het ophang haakje. De toilettas kost € 34,95.

13. Shampoo bar

In deze toilettas horen natuurlijk ook duurzame toiletartikelen te zitten. 14. Sprs me ervaring

Wat is er nu leuker dan een verrassing cadeau geven? Geef een cadeaubon van Sprs.me cadeau en de ontvanger kan op een heerlijke verassingsvakantie.

15. Herbruikbare waterfles van Saywhat bottle

Geef een leuke waterfles van Saywhat bottle cadeau. Saywhat heeft een speciale flessenlijn waarmee ze bij iedere verkochte fles € 5,00 doneren aan World Animal Protection. Een fles kost € 24,95 en bestel je hier online.

Wil je meer tips voor leuke reiscadeaus? Lees dan dit artikel met 5 duurzame cadeau tips voor tijdens de feestdagen eens.

Dit artikel bevat een samenwerking of affiliate links: Wil je hier meer over weten, kijk dan bij de privacy verklaring.

Gratis groene paklijst

DIT WIL JE!

In mijn gratis groene paklijst boordevol handige duurzame inpaktips, leer je hoe je op een duurzame manier jouw backpack inpakt.  

Deze artikelen vind je misschien ook wel leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.