Disclaimer

Deze disclaimer is geldig op de website www.homemadeadventures.nl

Prijzen
De genoemde prijzen zijn onderhevig aan prijsstijgingen. De prijzen in de offerte zijn de geldende prijzen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten.

Informatie op de website
Homemade Adventures probeert de informatie op de website up-to-date te houden. Echter kan het voorkomen dat de informatie op de website verouderd is. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor het opvolgen van enig advies of informatie verkregen via de website.

Gegevens
Je bent zelf verantwoordelijke voor de gegevens die je aan Homemade Adventures verstrekt. Voor meer informatie; bekijk de privacy verklaring.

Intellectuele eigendom
Alle content op Homemade Adventures waaronder teksten, foto’s, reisplannen, geluid en video’s zijn eigendom van Homemade Adventures. Deze content mag worden gedeeld door middel van de social media buttons die te vinden zijn op de website.

Wil je de content delen via een andere manier neem dan even contact op met info@homemadeadventures.nl

Derden
Homemade Adventures is niet verantwoordelijk voor de externe linkjes die naar derde partijen linken.

Wijzigingen
Homemade Adventures kan zonder enige notificatie vooraf pagina’s of informatie op deze website aanpassen of veranderen. Homemade Adventures garandeert niet dat de website foutloos en zonder enige onderbreking zal functioneren.

Contact
Bij vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met info@homemadeadventures.nl

Amy - Homemade Adventures

Amy - Homemade Adventures

Oprichter van Homemade Adventures, het platform voor groener, bewuster en duurzamer reizen. Samen met mijn vriend proberen we onze reizen steeds duurzamer te maken. Onze groene zoektocht kun je ook volgen op Instagram @homemadeadventures.nl
Gratis groene paklijst

DIT WIL JE!

In mijn gratis groene paklijst boordevol handige duurzame inpaktips, leer je hoe je op een duurzame manier jouw backpack inpakt.  

Deze artikelen vind je misschien ook wel leuk

Welkom bij Home Made Adventures

Hey jij! Ik ben Amy een grote reisverslaafde, als ik een keertje niet aan het reizen ben, dan praat of lees ik het liefst heel de dag over de leukste bestemmingen. Door iedere keer weer een kleine aanpassing te maken reis ik steeds een stukje duurzamer.

Vind jouw inspiratie
Dit wil je!

DIT WIL JE!

In mijn gratis groene paklijst boordevol handige duurzame inpaktips, leer je hoe je op een duurzame manier jouw backpack inpakt.

Vind jouw treinticket
Mijn favorieten
vakantie huisjes
Ontdek
Reisproducten