Disclaimer

Deze disclaimer is geldig op de website www.homemadeadventures.nl

Prijzen
De genoemde prijzen zijn onderhevig aan prijsstijgingen. De prijzen in de offerte zijn de geldende prijzen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten.

Informatie op de website
Homemade Adventures probeert de informatie op de website up-to-date te houden. Echter kan het voorkomen dat de informatie op de website verouderd is. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor het opvolgen van enig advies of informatie verkregen via de website.

Gegevens
Je bent zelf verantwoordelijke voor de gegevens die je aan Homemade Adventures verstrekt. Voor meer informatie; bekijk de privacy verklaring.

Intellectuele eigendom
Alle content op Homemade Adventures waaronder teksten, foto’s, reisplannen, geluid en video’s zijn eigendom van Homemade Adventures. Deze content mag worden gedeeld door middel van de social media buttons die te vinden zijn op de website.

Wil je de content delen via een andere manier neem dan even contact op met info@homemadeadventures.nl

Derden
Homemade Adventures is niet verantwoordelijk voor de externe linkjes die naar derde partijen linken.

Wijzigingen
Homemade Adventures kan zonder enige notificatie vooraf pagina’s of informatie op deze website aanpassen of veranderen. Homemade Adventures garandeert niet dat de website foutloos en zonder enige onderbreking zal functioneren.

Contact
Bij vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met info@homemadeadventures.nl

Picture of AMY VAN LOON

AMY VAN LOON

Oprichter van Homemade Adventures, het platform voor groener, bewuster en duurzamer reizen. Samen met mijn vriend proberen we onze reizen steeds duurzamer te maken. Onze groene zoektocht kun je ook volgen op Instagram @homemadeadventures.nl
Inspirerend artikel? Deel het dan met je vrienden!
Gratis groene paklijst
Deze artikelen vind je misschien ook wel leuk
Een groene mindset, ook op reis
Een groene mindset ook op reis

Een groene mindset, ook op reis

Vind jij het lastig om duurzame keuzes te maken zonder in te leveren op je reisplezier? Heb jij altijd stress als je een duurzame keuze maakt? Of ervaar je nog steeds vliegschaamte, maar houdt de langere reistijd je tegen om te kiezen voor de trein? 

Ik ook! En heel veel andere groene reizigers ook! Daarom heb ik niet alleen mijn kennis en ervaringen in dit boek gedeeld maar ook die van andere fanatieke reizigers. Lees tegen welke struggles wij aanlopen en hoe we hiermee omgaan.

Welkom bij Home Made Adventures

Hey jij! Ik ben Amy een grote reisverslaafde, als ik een keertje niet aan het reizen ben, dan praat of lees ik het liefst heel de dag over de leukste bestemmingen. Door iedere keer weer een kleine aanpassing te maken reis ik steeds een stukje duurzamer.

Vind jouw inspiratie
Zoek
Boek hier je reis
Dit wil je!

DIT WIL JE!

In mijn gratis groene paklijst boordevol handige duurzame inpaktips, leer je hoe je op een duurzame manier jouw backpack inpakt.

Download tijdelijk uitgeschakeld.
Kom later terug.

 

Vind jouw treinticket
Mijn favorieten
Dit wil je lezen
vakantie huisjes
Ontdek
Reisproducten