Disclaimer

Deze disclaimer is geldig op de website www.homemadeadventures.nl

Prijzen
De genoemde prijzen zijn onderhevig aan prijsstijgingen. De prijzen in de offerte zijn de geldende prijzen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten.

Informatie op de website
Home Made Adventures probeert de informatie op de website up-to-date te houden. Echter kan het voorkomen dat de informatie op de website verouderd is. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor het opvolgen van enig advies of informatie verkregen via de website.

Gegevens
Je bent zelf verantwoordelijke voor de gegevens die je aan Home Made Adventures verstrekt. Voor meer informatie bekijk de privacy verklaring.

Intellectuele eigendom
Alle content op Home Made Adventures waaronder teksten, foto’s, reisplannen geluid en video’s zijn eigendom van Home Made Adventures. Deze content mag worden gedeeld door middel van de social media buttons die te vinden zijn op de website.

Wil je de content delen via een andere manier neem dan even contact op met info@homemadeadventures.nl

Derden
Home Made Adventures is niet verantwoordelijk voor de externe linkjes die naar derde partijen linken.

Wijzigingen
Home Made Adventures kan zonder enige notificatie vooraf pagina’s of informatie op deze website aanpassen of veranderen. Home Made Adventures garandeert niet dat de website foutloos en zonder enige onderbreking zal functioneren.

Contact
Bij vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met info@homemadeadventures.nl

 

Gratis groene paklijst

DIT WIL JE!

In mijn gratis groene paklijst boordevol handige duurzame inpaktips, leer je hoe je op een duurzame manier jouw backpack inpakt.  

Deze artikelen vind je misschien ook wel leuk

Welkom bij Home Made Adventures

Hey jij! Ik ben Amy een grote reisverslaafde, als ik een keertje niet aan het reizen ben, dan praat of lees ik het liefst heel de dag over de leukste bestemmingen. Door iedere keer weer een kleine aanpassing te maken reis ik steeds een stukje duurzamer.

Vind jouw inspiratie
Vind jouw treinticket
Mijn favorieten
vakantie huisjes
Ontdek
Reisproducten