Persoonlijke reisplanner contact formulier

Over Home Made Adventures

Hoi, mijn naam is Amy, ik ben de avonturier achter Home made adventures. Ik ben een fanatiek reizigster die graag de unieke plekjes van deze aardbol wilt verkennen.

Mijn passie voor reizen is er al zolang ik mezelf kan herinneren. Ik droomde er altijd van om na mijn studie een rondreis door Australië te maken.

Dat is nooit gebeurt! Maar niet getreurd, die reizen na mijn studie zijn er gekomen. Sterker nog, al tijdens mijn studie heb ik mijn spullen gepakt om op avontuur te gaan. Een uitwisseling in China, een stage in Maleisië, een tweede reis naar China om de taal te leren. Beetje gekke volgorde, maar waarom ook niet. ;-p

Tussen al deze keren verhuizen heb ik ook nog eens te gekke reizen gemaakt, iets waar ik niet meer mee gestopt ben.  

Zowel tijdens het reizen als in het dagelijks leven wordt ik regelmatig geconfronteerd met al het afval wat op die mooie plekjes rondzwerft.

Maar ook op dat moment dat ik bovenop een gletsjer in IJsland stond en dat daar werd verteld hoe veel deze per jaar smelt. Als je dan een uur later weer bij de auto staat en indenkt dat op die plek vroeger ook alleen maar ijs was. Dan word je even met je neus op de feiten gedrukt.

Als we willen blijven reizen, als we deze unieke plekjes willen behouden zullen we daar met z’n alle iets aan moeten doen. Ik probeer zoveel mogelijk in mijn levensstijl aan te passen en op een groenere manier te reizen. Hopelijk kan ik jullie overtuigen om mee te doen. 

Ik wens je veel lees plezier, en laat vooral even een berichtje achter via de socials. Ik leer ook graag mijn lezers kennen.

 

Liefs, Amy

Contact Home Made Adventures
Samenwerken

Wil je samenwerken met Home made Adventures? Dat kan! 

– Een review van een product of dienst
– Een winactie opzetten
– Social media campagnes
– Brand ambassadeur
– Plaatsen van advertorials over reisgerelateerde producten of diensten.

Liever op een andere manier samenwerken? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. 

Let op! Alle producten of diensten die op Home Made Adventures worden gepromoot of gedeeld zijn producten/diensten waar ik volledig achter sta en die ik zelf zou gebruiken of bezoeken. Home Made Adventures is altijd op zoek naar een groenere manier van reizen, daarom zal ik altijd kijken of een product aan de duurzaamheid standaarden van Home Made Adventures voldoet.

Wil je meer weten of een samenwerking aanvragen, stuur dan een mail naar: info@homemadeadventures.nl.

Ik kijk nu al uit naar de leuke samenwerking!

contact

Heb je vragen over een bestemming of mis je informatie die je wel graag wilt zien? Heb je een geweldige tip? Of wil je gewoon even kletsen?

Stuur dan een berichtje via Instagram of stuur een email naar info@homemadeadventures.nl en ik zorg ervoor dat ik zo snel mogelijk reageer.

Samenwerken Home Made Adventures

Welkom bij Home Made Adventures

Hey jij! Ik ben Amy een grote reisverslaafde, als ik een keertje niet aan het reizen ben, dan praat of lees ik het liefst heel de dag over de leukste bestemmingen. Door iedere keer weer een kleine aanpassing te maken reis ik steeds een stukje duurzamer.

Vind jouw inspiratie
Mijn favorieten
vakantie huisjes
Ontdek
instagram